Miro Vacula – Mesto športu / Košice/

Štandardný

pozvanka Mesto sportuDňa 5.5.2016 o 16:30 vo Verejnej knižnici Jána Bocatia na Hviezdoslavovej ulici 5 v Košiciach sa uskutoční vernisáž výstavy fotografií nášho člena Mira Vaculu s názvom Mesto športu, kde vás srdečne pozývame. Návštevníci knižnice majú možnosť si ju pozrieť do 27.5.2016.

 


MESTO ŠPORTU. Košice získali pre rok 2016 titul Európske mesto športu. Prvoradou snahou mesta v tomto roku je zapojiť do športovania čo najviac obyvateľov i návštevníkov Košíc nielen na profesionálnej, ale i amatérskej úrovni. Významné, ale i bezvýznamné, dramatické i humorné, sporadické i každodenné športovanie mladých, detí i seniorov mapujú fotografie Mira VACULU spojené názvom MESTO ŠPORTU.

Miroslav VACULA. Vacula je človekom, pre ktorého je fotografia spôsobom obživy, zábavou i každodennou potrebou. Vídate ho na bicykli v každom ročnom období, s neodmysliteľnou fotovýbavou na chrbte. Jeho snahou nie je byť originálnym, umeleckým, nadčasovým či oslavovaným. Mapuje okamihy, ktoré ho upútali a vyvolali pocit, že stoja za tú trochu snahy, aby ich zakonzervoval do digitálnej podoby jednotiek a núl vo svojom počítači.

 

Fotografie z vernisáže: